OKULUMUZA ESAFETY LABEL BRONZE ETİKETİ

Okulumuz eSafety Label Bronze Etiketi (Güvenli İnternet Bronz etiketi) almaya hak kazandı.

19.09.2023 81

Okulumuz esafetylabel platformuna kayıt yapılarak hazırladığı eylem planı ile Bronze Label seviyesinde etiket almaya hak kazanmıştır. 19 Eylül 2023tarihinde Okulumuz İngilizce Öğretmeni Muhammet TAŞTAN'ın başvurusu üzerine  Avrupa Okul Ağı olan "European Schoolnet" değerlendirme kriterleri doğrultusunda yapılan anket sonucuna göre okulumuz "esafety Bronze Label" (Güvenli İnternet Bronz Etiketi) almaya hak kazanmıştır. Okulların eTwining School (eTwining Okulu) olma basamaklarından biri olan ve güvenli İnternet kullanımında farkındalığa işaret eden bu etiket, okullara uluslararası platformda öncelik ve prestij katmaktadır.

19-09-2023

Adres:
ISSIZCA KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ ISSIZCA KÜME EVLERİ ŞEHIT AHMET ÇALIK ILKOKULU A BLOK NO 339 MERKEZ / OSMANİYE